fbpx

Csapatépítő túrák

Csapatépítő túrák szervezését, teljes körű lebonyolítását vállaljuk akár néhány főtől 150-200 főig az Adrián és a Balatonon. A csapatépítő túra keretében biztosítjuk a hajókat, a hajóvezetőket, teljes ellátást is igény szerint, időtartama pár órától több napig is terjedhet.

Ajánlatunkat egyedileg adjuk meg, kifejezetten a Te igényeidhez mérten!

Rólunk mondták

Kedves Zoli, 

Szeretném megköszönni az „HBO Sailing Team” nevében a fantasztikus csapatépítőt, amit nekünk szerveztetek! Lenyűgöző volt az adriai szigetvilág, ahová elkalauzoltatok minket, gyönyörűek a kikötővárosok és a közös programok is rendkívül élvezetesre sikerültek. A magunk részéről mindenkinek csak ajánlani tudjuk a profi és nem mellesleg kedves és figyelmes legénységeteket, amely nélkül egész biztosan nem éreztük volna magunkat ilyen szenzációsan. A szuper borkóstolót és a manőver slukkot azóta is emlegetjük! 🙂 Elsőrangú volt az ellátás is, a kabinok ötcsillagosak, a vitorlázás és a kristálytiszta tenger látványa pedig felejthetetlen élményt nyújtott mindannyiunk számára. Kívánjuk, hogy még sok vidám csapattal hozzon össze Titeket a sors, akiknek hasonlóan varázslatos és maradandó emléket szerezhettek!

János Szilárdi

VP of Digital Media - HBO Europe, HBO Holding Zrt.

Lépj velünk kapcsolatba

Ha már megszeretted a tengert, de még nincs hajóvezetői vizsgád, akkor nézd meg tanfolyamainkat, válaszd ki a számodra megfelelőt és rövid időn belül már Te is vezetheted a hajókat!

Személyre szabott ajánlatokat is elkészítünk, írd meg, hogy mit szeretnél, a többit megoldjuk!

6 + 13 =